lördag 2 oktober 2010

Söndag 19/9 del 1

Den här söndagen glömmer vi nog inte i första hand, vilken fantastisk dag!
Det börja med att vi hade tänkt hyra en moppe och köra runt på ön för dagen. För det första så var det vänstertrafik så det förvirra ju lite, för det andra så kör de ju ganska så vilt där nere och slutligen så var ju inte våra kära föräldrar så förtjusta i vår idé, så det såg lite mörkt ut men vi var peppade som fan’. Föräldrarna fick trots allt som de ville, för tydligen så behövde man ha motorcykelkörkort för att få köra moppe så det fick bli en liten vacker silverfärgad bil istället.

                                                      Vi stannade vi vägen, det var ju så fin utsikt!
Det vi hade tänkt besöka idag var ”Seven Walls fall” (ett vattenfall i bergen i regnskogen), ”black beach”,  Pantai Tanjung Rhu (det skall vara Langkawis vackraste strand) och Kuah (en stad med tax free shopping).
Vi begav oss mot Seven Wells Falls till en börja med och vänstertrafiken klarade Siriffo av alldeles utmärkt (med lite assistens av mig då förstås), annars så började det kanske inte världs bäst… Vi upptäckte att den kartan som vi fått med oss inte precis var den bästa så vi körde fel ett antal gånger och fick fråga om vägen minst lika många gånger. Men det var inte helt utan upplevelser, för under tiden hittade vi en liten by i skogen där vi köpte frukt. Vi fick också stanna för att lösgående kor och bufflar gick över vägen. Vi stanna även vid vägkanten och mata vilda apor, men vi stanna i bilen med fönster nerrullat bara precis så mycket som behövdes för annars hade vi nog fått sällskap! Vi stanna också vid en strand med riktigt fin utsikt!



Slutligen kom vi fram till ”Seven Wells Fall”, man kunde stanna vid två olika ställen vid vatten fallet. Det första kunde vi bada vid, riktigt skönt för det här vattnet svalka ju lite iaf! Vi fick hålla koll på våra saker för annars var aporna väldigt kvicka på att få tag i något!

Vi vid forsta delen av vattenfallet. Sofia fick en blodigel pa armen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar