torsdag 7 oktober 2010

Sondag 19/9 del 2



Vi fortsatte vår powerwalk upp för den sjukt branta backen till det andra stället. Gud vilken fin utsikt!! Det är svårt att genom fotona visa hur fint det var eftersom det regnade, men det var så himla fint!! När man tittade ner mot kusten såg man vattnet forsade ner genom den gröna och täta djungeln och längst ner där bergssidorna möttes låg det turkosa vattnet helt stilla. Det går inte att beskriva hur fint det var, varken med bilder eller ord, den var magisk!
 
Nu var det dags för mat, vi stannade vid ett inhemskt ställe och åt. Det var faktiskt inte så bra för att ligga som de gjorde och Siriffo fick ju inte heller så mycket mat som han ville, men mysigt var de iaf.

Vi stanna till vid The Black Beach, den var väl okej. Ingen svart strand precis men där var några svarta klippor ute i havet. Det var ganska grov strand och det regnade tyvärr lite just då. Utsikten var iaf underbar!
                                            På Black Beach

VI bestämde att skita i Kuah därför att vi inte var så intresserade av shopping och inte hade så mycket tid på oss så sista stoppet blev Pantai Tanjung Rhu.
Det var en sjukt fin strand! Där låg två öar som låg minst 1 km från stranden och i viken mellan öarna och stranden möttes två hav så det hade bildats en sandbank som nästan gick ända ut till öarna, såg helt sjukt ut! Öarna som vi gick ut till var snarare gigantiska klippor som stod rakt upp ur vattnet och gjorde så att stället påminde om Pirates of the Caribbean på något vis, helt ödsligt och riktigt häftigt. 
 De svarta figurerna på bilden är människor som går på en sandbank väldigt långt ut i vattnet, som ni ser! Vi gick ut hela vagen och jag var superradd att dar skulle vara hajar, men blev overtalad till sist att ga hela vagen ut till on.

Det var sen dags för att åka hem och äta middag. Maten var väldigt god, jag åt cashwnut chicken och Siriffo åt friterad kyckling med pommes (han tyckte ju dock att det för lite mat som vanligt ;) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar