söndag 21 november 2010

Lördag 23/10 del I

Klockan 5 am var det dags att hoppa upp ur sängen, nu var det dags för vattenskidor!! Det var kallt nu på morgonen innan solen kommit upp över bergen men sån tur var hade de våtdräkter iaf, hjälper ju faktiskt lite!!



Tidig morgon 

Till en början åkte Geoff och visade lite hur det gick till, han var riktigt duktigt! Han kunde till och med åka på vattnet helt barfota! De andra var ju naturligtvis också väldigt duktiga, de har ju åkt för hur många år som helst!



Vattenskidornas konung
Sen var det Siriffos tur att prova. Han började med vattenskidorna och det var ju ingen konst för honom precis, han stod upp på första försöket!!

Siriffo Bemästrar vattenskidor på första försöket
Vattenskidor var alldeles för enkelt och tråkigt tyckte han så han fick ju gå direkt till wakeboarden. Gissa hur det gick då? Ja han stod ju naturligtvis upp på andra försöket där!!(Tog en dag för Geoff) Så himla orättvist! En annan fick ju ligga där nästan hela förmiddagen innan man kom upp! Då hör det även till att han bemästrade att surfa på en surfingbrädan efter båten innan han gick till wakeboarden, i för sig höll han i repet hela tiden, men iaf! Redan andra åket på wakeboarden så började han hoppa med den....

Wakesurfing!

 Andra försöket på wakeboarden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar