lördag 11 december 2010

Söndag 31/10

Dagen startade underbart! VI fikade med Sharon och hennes väninnor på ett café i Byron, det heter nog Twisted Sisters, Sjukt gott iaf!! Sharon och hennes väninnor hade varit på en bilutflykt under helgen och de avslutade trippen i Byron innan de åkte hem till Mountain Tamborine igen.
Frukosten var riktigt trevlig och dessutom underbart god med! Jag åt toasted bananabread och Iced chocolate, Siriffo åt en mega muffins och drack strawberry milkshake till.

 Sjukt gott Banana Bread! Mycket godare än vad det ser ut som på bilden faktiskt! 

                              Riktigt god  milkshake!


Under eftermiddagen och kvällen var det Halloween party som gällde! I princip alla på hostelet var med, det var sjukt roligt och verkligen alla ansträngde sig med sina förklädnader! Några hjälpte Martin (han som äger hostelet) med att rensa poolen och klippa gräset och andra saker som behövde göras så han bjöd alla på korv med bröd, sjukt gott! :D Dessutom var det någon som hade gjort chocolate fudge som var så himmelsk god!! GUD vad god den var!

 Dax att raka av håret på Sam... Siriffo skulle raka till 4 mm men "råka" raka av till 1 mm...!

Men han verkade ändå ganska nöjd efteråt! Fast den här frisyren hade han bara för kvällen, dagen efter rök allt av ;)

                  Så här såg jag och Siriffo ut! Siriffo ser ju Lite läskigare ut än mig...


Här har vi Sandra från Spanien, hon var en död brud. Enligt mig den bästa utklädningen på hostelet!


                Här har vi från vänster Sofie, Joe och Meg :)


En gruppbild på alla utom mig och Siriffo, för av någon anledning så missade vi den helt!


Senare drog vi vidare till ett annat hostel där de hade fest, Aquerius. När det sen var sängdags och vi precis lagt oss i sängen börjar något tjuta och undra vad det var..... BRANDLARMET! Några sekunder senare rusar några tjejer in i vårt rum och skriver att det brinner i ett annat rum. 

 
Mycket riktigt så står ett av rummen helt i lågor. Brandkåren kommer och efter några timmars arbete så är branden släckt. Elden spred inte sig från det rummet så när brandmännen jobbat klart vid 3-4 am så fick vi äntligen gå in och lägga sig igen!
I rummet som började brinna var det ett par som börjat bråka och så hade de glömt ett stearinljus som sen vält. Alla deras kläder hade blivit förstörda , men ingen skada sig så vi ska vara väldigt glada att det gick så bra som det gjorde!!

2 kommentarer:

  1. Sjukt! Vilket rum var det?
    /Mattias of Östersund

    SvaraRadera
  2. Det var det rummet på baksidan där Greg och Karrie sover, du vet det unga paret... Men det gick ju bra som tur var! :)

    SvaraRadera