lördag 11 december 2010

Vecka 44

Otilia och Mathilda på besök!
I tisdags eftermiddag när vi var på Whoolworths och handlade mat ringer plötsligt telefonen och det är en fnittrande Otilia i andra änden av tråden. Då visar det sig att hon och Mathilda står i Byron Bay utanför affären där vi befinner oss !! Undra om jag blev paff! :D
Det var sjukt kul att träffa dem! Kändes faktiskt också lite konstigt att träffa dem här nere, de hör ju ihop med världen där hemma!
Under resten av kvällen var vi iaf med dem, för dagen efter skulle de dra vidare till Surfers Paradise, tror jag det var iaf :)
 
Surfing skador
Under torsdagen kom Siriffo hem med hela ansiktet fullt med blod! Först när de kom in trodde jag att det var fake blod för Pat och Sam kom glada in och skrek ”Sofia, look what your boyfriend has done!” Och han var själv inte särskilt ledsen, men blodet var så äkta det kunde bli!
Men som tur var så var det inte så farligt. Vi gick till sjukhuset och de tejpade det, Siriffo var väl mest orolig för att han skulle få ett stort fullt ärr i pannan, med alla de andra killarna tyckte att det var skitcoolt...

                   Så här såg det ut ungefär...

Beach hotel
På lördagen var det lite fest och vi gick till ett ställe som hette Beach hotel, där spelade ett reaggie band. Vi kom dit ganska sent, men det lilla vi såg och dansade till iaf bra!

 Det här är Beach Hotel när man står med ryggen mot main beach

Planerar tripp till Brisbane
Under söndagen bestämde vi oss för att åka till Brisbane i några dagar i veckan som kommer. Sharon och Geoffs dotter och hennes pojkvän bor där (de vi var och åkte vattenskidor med), så vi tänkte att vi skulle åka och hälsa på dem några dagar! Sen fick vi reda på att vi inte får något jobb på två veckor så då passar det ju extra bra!

Snodd kamera
I helgen blev också vår kamera snodd, det suger riktigt mycket! Vi ska i för sig vara glada att det inte var datorn, men det gör ju inte skadan bättre! Vi fick också lagt in de flesta bilderna på kameran så de har vi också kvar iaf!

För övrigt var vädret väldigt bra och det har nu börjat bli väldigt varmt och skönt! Så det blev en hel del bra surfing, Innan han skadade sig då...

1 kommentar:

  1. Nu kan jag inte titta på det förfärliga såret som första bild bloggen längre.

    SvaraRadera